Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Har du chili con carne eller anden kødsauce tilovers, så prøv denne anderledes og lidt sundere udgave end med de normale tacoskaller. Og så kan I jo vædde om, hvem i familien der kan spise en hel salattaco med fingrene, uden den går i stykker. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra chili con carne
- 2 stkmini romainesalat
- 4 stktomater
- 4 stængelbladselleri
- 0.5 stkagurk
- 2 stknaanbrød
- 50 gramrevet ost
- ketchup
- tacosauce
Fremgangsmåde
1
Varm con carnen op - enten i en gryde eller i mikroovnen.2
Pil salatbladene fra hinanden, skyl dem og skær evt. den nederst del fra. Vask tomater, bladselleri og agurk og skær det hele i fine tern.3
Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister.4
Sæt grøntsager og revet ost på bordet i små skåle og lad folk mikse deres egne salattacos! Top evt. med ketchup eller tacosauce og gab højt! Server med lunet naanbrød. Velbekomme!Tip
Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet, men det er billigere at købe et helt stykke ost og rive det. Så har du også til morgenmad og eftermiddagsboller. Og du ved, hvad der er i: Ost, og ikke alt muligt andet. Du kan i øvrigt bruge lige de grøntsager, du har lyst til. Rå løg er f.eks. lækre på toppen i små fine tern. Men det er nok mest de voksne (der ikke skal kysse lige efter maden), der synes det :o)