Sandwich med hønsesalat, kalkunbacon og couscoussalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sandwich med hønsesalat, kalkunbacon og couscoussalat - dag to

I samarbejde med

I dag bruger vi forstegt kylling fra gårsdagens marrokanske fad. Kyllingen forvandler vil til en lækker hønsesalat, og couscousen bruges i en nem salat med grøntsager, oliven og abrikoser. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

2. Riv kyllingekødet i strimler. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og hak dem fint. Bland kødet sammen med mayo og forårsløgene i en skål og smag til med salt og peber.

3. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl salaten og skær den i strimler. Skær abrikoserne i mindre stykker. Bland grøntsager, oliven og abrikoser med couscous.

4. Lav en hurtig dressing med fintrevet skal fra en skyllet citron, citronsaft, olie, salt og peber.

5. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det ca. fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft. Skyl agurken og skær den i skiver til fyld eller skær den i stave til gnavergrønt.

6. Stil alt på bordet og lad alle sammensætte deres helt egen favoritsandwich med hønsesalat, kalkunbacon, agurk og couscoussalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i skiver. De kan også røre kyllingesalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre