Sandwich med kylling- og æggesalat og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkæg
  •  rester fra stegt kylling
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 300 gramgulerødder*
  • 8 skivelimpan pågen brød
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskbearnaisemayo
  • 50 gramflæskesvær
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kold kylling er perfekt til pålæg i en sandwich dagen derpå. Her har vi lavet en udgave med æg- og kyllingesalat, der toppes med salat og tomater. Hertil gulerødder som gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring en kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille. Gør imens resten klar.

2. Skær de kolde kyllingefileter i små tern.

3. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

4. Bland en hurtig dressing af creme fraiche, bearnaisemayo og smag til med salt og peber. Skær æggene i mundrette stykker.

5. Stil alt på bordet i små skåle og på fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med ægge- og kyllingsalat, salat, tomat, gulerødder og sprøde flæskesvær på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i skiver. De kan også røre dressingen sammen. Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du røre sennep og lidt karry i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre