Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Sandwich med fyld er en favorit hos Mambeno på travle dage. Her har vi fyldt sandwichene med kyllingesalat lavet af rester fra helstegt kylling. Men du kan også bare købe kyllingesalaten færdig, lave den ud af kyllingebryster, hvis du ikke har rester tilovers - eller fylde sandwichene med lige det, du har lyst til! God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 100 grambacon i skiver
- rester fra helstegt kylling
- 1 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskakaciehonning
- frisk eller tørret estragon
- 300 gramgulerødder
- friske spinatblade
- 4 stktomater
- 1 stkagurk
- groft sandwichbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på lidt køkkenrulle.3
Pil resterne af kyllingekødet i tynde strimler.4
Rør en dressing af skyr, mayonnaise, akaciehonning og en lille håndfuld frisk, hakket estragon - eller brug den tørrede udgave efter smag. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere estragon. Rør til sidst kyllingekødet i.5
Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.6
Skyl de øvrige grøntsager og skær dem i passende skiver og stykker. Lun brødene i ovnen og stil alt på bordene i små skåle. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingssandwich - og så må der gabes!7
Velbekomme :o)Tip
Er ungerne ikke så vilde med estragon, kan du sagtens udelade det eller erstatte det med andre krydderurter eller tørrede krydderier. F.eks. basilikum eller oregano. Har du kyllingesalat tilovers, så brug det i ungernes madpakker. Mums!