Skinke, kartoffelmad og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med kogte kartofler i skiver og lidt mayo, ristede løg og måske en smule grønt på toppen, hvis du har det på lager. Pak evt. de ristede løg for sig i madpakken, så undgår de at blive bløde.

2. Smør et anden stykke rugbrød med friskost og top med vaskede spinatblade, kogt skinke og agurk i skiver. Skær et par gulerødder i stave og pak dem i madpakken med ærtepuré som dip. Skær et æble i både og pak det i madpakken sammen med en minipizza.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du vil undgå, at æblerne bliver brune, kan du dryppe dem med lidt citronsaft. Og har du ekstra tid tilovers, kan du lade æblebådene stå natten over i køleskabet i en skål med vand og citronsaft.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre