Skinke, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør det ene stykke rugbrød med friskost og top med skyllede spinatblade, skinke og vasket peberfrugt i skiver. Smør det andet stykke rugbrød med leverpostej og top med agurk i skiver. Pak æbler i skiver, agurk skåret i stave og en minipizza i madpakken.

2. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du vil undgå, at agurkerne bliver bløde i madpakken, så pak dem evt. for sig i lidt film. Så kan ungerne enten spise dem for sig eller selv lægge dem oven på maden, når den skal spises. Du kan også med fordel dryppe æblerne med lidt citronsaft - så bliver de ikke brune. Og har du ekstra tid tilovers, kan du lade æblebådene stå natten over i køleskabet i en skål med vand og citronsaft.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre