Skinkesandwich, laksesalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Endnu en hurtig og lÌkker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mÌngdeangivelser pü ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift pü en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mÌngden af ingredienser, sü de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. LÌg edamamebønnerne i en skül og overhÌld dem med kogende vand. Lad dem stü i fem minutter, hÌld vandet fra og pak bønnerne i madpakken.

2. Smør sandwichbrødet med friskost, top med salat, ost, skinke og del i to trekanter. LÌg dem sammen til en sandwich.

3. Smør rugbrødet med laksesalat. SkÌr ost og gulerødder i stave. HÌld sød chilisauce, som dip til gulerødderne, i en bøtte med tÌtsluttende lüg. HÌld yoghurt i en bøtte med tÌtsluttende lüg og lÌg hakkede mandler og rosiner ved som drys. Husk ske!

4. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe laksesalaten fÌrdig eller vÌlge en anden type pülÌg til madpakken. Men prøv at lave vores hurtige laksesalat. Den smager super godt og tager kun fem minutter at lave. Eller - faktisk tager den nok kun fire minutter! Det gür i hvert fald stÌrkt! Klik pü den lille kokkehue i ingredienslisten - sü für du opskriften. Og husk i øvrigt, at sød chilisauce kommer i forskellig styrke. Nettos version er den mildeste og mest børnevenlige, vi indtil videre har kunne finde. Og ellers kan du prøve vores. Den synes vi smager allerbedst ;o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre