Små stegte fiskeboller i karry med vilde ris, sesam og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrossen grøntsagsblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramfiskefars
  • 2 spsksoya
  • 25 gramsesamfrø
  • 25 gramkokosmel
  •  olivenolie
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Små stegte fiskeboller i karry med vilde ris, sesam og kokos

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet boller i karry med boller af fiskefars og en lækker fyldig karrysovs lavet med masser af grøntsager og kokosmælk. Hertil serverer vi ristet kokosmel og sesamfrø som topping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrossen grøntsagsblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 gramfiskefars
  • 2 spsksoya
  • 25 gramsesamfrø
  • 25 gramkokosmel
  •  olivenolie
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skær det i grove tern. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry og løg. Tilsæt grøntsagsblandingen, kokosmælk, vand og bouillonterning og lad det hele simre i ca. 20 min.

3. Varm en pande op med rapsolie og form små boller af fiskefarsen med en teske. Steg dem gyldne på begge sider.

4. Blend sovsen med en stavblender og smag til med soya. Til sidst vendes de små stegte fiskebollerne i saucen. Fiskebollerne kan evt. også serveres ved siden af.

5. Rist sesamfrø og kokosmel på en tør pande.

6. Server de små stegte fiskeboller i karry med dampende varme ris og top med ristede sesamfrø og kokosmel. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre