Sød kartoffelsalat med pesto og ristet rugbrød med humus og tomat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsøde kartofler
  • 75 gramrucola
  • 4 stktapastomater
  • 6 skiverugbrød
  • 100 gramgrøn pesto
  • 150 gramfeta i tern
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn salat med bagte søde kartofler vendt med rucola, pesto og feta og ristet rugbrød med en færdiglavet humus og tomater. Vi har brugt tapastomater fra REMA 1000, men du kan også bare bruge almindelige tomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl de søde kartofler, skær dem i mundrette stykker og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg de søde kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl rucola og tomaterne. Skær tomaterne i skiver og rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.

4. Vend de søde kartofler sammen med pesto, feta, salt og peber.

5. Kom humus i en skål og stil alle ingredienserne ind på bordet. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle de søde kartofler og skylle tomaterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre