Sommerlig couscous-salat med rugbrødsstave og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 4 dlkogende vand
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 1 fedhvidløg
  • 6 skiverugbrød
  • 500 gramnektariner
  • 1 pottepersille
  • 75 gramsalatost i tern
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 spskakaciehonning
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sommerlig couscous-salat med rugbrødsstave og humus

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og sommerlig couscoussalat uden kød, men med asparges, nektariner, persille og salatost. Vi serverer salaten med rugbrødsstave og hummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 4 dlkogende vand
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 1 fedhvidløg
  • 6 skiverugbrød
  • 500 gramnektariner
  • 1 pottepersille
  • 75 gramsalatost i tern
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 spskakaciehonning
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække i ca. 5 minutter.

2. Skyl aspargesene, knæk det nederste hårde stykke af stokken og smid væk. Skær aspargesene i mindre stykker og steg dem på en pande i lidt olie. Tilsæt presset hvidløg og steg videre i et minuts tid.

3. Skær rugbrødet i stave og steg dem på en pande i lidt olivenolie til de er gyldne på begge sider. Drys med lidt salt.

4. Skyl nektarinerne og skær dem i både. Skyl og hak persillen. Bland couscous med asparges, nektariner, persille og salatost. Rør en dressing med revet skal fra en citron, saften fra citronen, honning, olie, salt og peber. Vend dressingen med salaten.

5. Server couscous-salaten med hummus og sprøde rugbrødstave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære aspargesene i mindre stykker. De kan også skære rugbrød i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre