Spegepølse, banan og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og spegepølse i skiver. Smør endnu et stykke rugbrød med lidt peanutbutter, top med banan i skiver og drys med kanel.

2. Pak et par skrællede gulerødder i madkassen sammen med lidt skyr i en beholder med tætsluttende låg og lidt müsli i en lille bøtte. Husk en lille ske. Pak også et par ostestave i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Du kan undgå, at bananmaden bliver brun i madpakken, hvis du drypper med lidt citronsaft. Du kan i øvrigt sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige ingredienser i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre