Spegepølse, laksesalat og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke sandwichbrød med friskost. Del i to og læg sammen med skyllet salat, spegepølse og vasket peberfrugt i skiver. Del endnu et stykke sandwichbrød i to og læg sammen med skyllet salat og laksesalat. Prøv evt. at riste brødet i en brødrister eller i en toaster - det smager rigtig godt.

2. Pak et par melonbåde i madpakken sammen med skyllet bladselleri i stave og lidt humus til at dyppe i. Altså til at dyppe bladselleriet i - ikke melonen! Medmindre dine unger synes, at kombinationen af frisk frugt, hvidløg og spidskommen er en himmelsk mundfuld ;o)

3. Pak en æggemuffin eller to i madkassen som snack.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe spegepølse i skiver, men oftest er det billigere at købe en hel og skære den selv. Og så smager de oftest også bedre. Kan du finde en økologisk udgave, er det perfekt. De er efterhånden ret billige, og så er de i 99% af tilfældene helt uden nitrit (E249 og E250), der er et bakteriehæmmende og farvebevarende tilsætningsstof, som findes i mange færdigskårede spegepølser, og som i for store mængder mistænkes for at være kræftfremkaldende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre