Spegepølse, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør den ene skive rugbrød med leverpostej og top med agurk. Smør den anden skive med friskost og læg spegepølse på toppen. Skær gulerødder i stave og pak hvidløgsmayo til dip i en bøtte med låg. Hæld yoghurt i en bøtte med tætsluttende låg og læg drys, jordbær og vindruer ved. Husk ske til yoghurten!

2. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens bruge andre slags frugt. Vælg det, som ungerne bedst kan lide, og som ser lækrest ud i grøntsagsafdelingen! Du kan også bruge lige det drys til yoghurten, som du har lyst til - og som du har på lager i køkkenet. Men har du lidt rugbrød tilovers, så prøv opskriften på Mambenos rugbrødsknas. Det er hurtigt at lave og super lækkert! Klik på den lille kokkehue ud for "drys", så får du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre