Steaksandwich

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Dressing med sennep og honning
  • 2 dlskyr*
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskgrov sennep
  • 1 spskakaciehonning*
  •  salt
  •  peber
  • Steaksandwich
  • 4 stkburgerboller
  • 2 stkbøffer
  • 4 stkportobellosvampe
  •  salat efter eget valg
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hvis du har et par gode bøffer i køleskabet eller en rest kød til overs fra dagen før, er denne steaksandwich fantastisk lækker! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

Dressing med sennep og honning

1. Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Steaksandwich

2. Steg bøfferne på panden, så de er, som du ønsker dem. Lad dem hvile lidt, inden du skærer dem i skiver. Bruger du en rest kød fra dagen før, smider du det bare i ovnen ved 180 grader varmluft, indtil det er gennemvarmt.

3. Skær svampene i tykke skiver og steg dem i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber.

4. Rist bollerne eller brødet på en grillpande dryppet med lidt olie eller varm dem i ovnen.

5. Smør brødet med dressingen, læg salat på den nederste del, derefter kød og slut af med de stegte svampe.

6. MUMS - og velbekomme :o)

Tip

Server f.eks. steaksandwichen med en lækker mos af søde kartofler, gnavergrønt hvor du bruger dressingen som dip - eller bare det, du allermest har lyst til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre