Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Super lækre gyozaer, der er små dumplings, som steges sprøde på en pande. Vi serverer dem med ris og stegte grøntsager i soya og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 570 gramfærdige gyoza med grøntsager
- 2 stkløg
- 0.5 stkblomkål
- 300 gramgulerødder
- 2 fedhvidløg
- 0.5 dlsoya
- 0.5 dlsød chilisauce
- 1 dlvand
- olivenolie
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg gyozaerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.3
Skræl løgene og skær dem i både. Skyl blomkålen og skær i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og snit dem i stave. Steg nu først løgene i lidt rapsolie i en wok i et par minutter. Tilsæt derefter blomkål, gulerødder og presset hvidløg.4
Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.5
Server de sprøde dumplings med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya til dem, der synes. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære blomkål og gulerødder i mundrette stykker.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.