Stegte ris med kylling, grøntsager, sesam og spejlæg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker retter til to dage - det er nemlig lynhurtigt på dag to! Her har vi stegt en færdig grøntsagsblanding med resterne fra gårsdagens ris og kylling og smagt til med ingefær, soya og timian. Vi serverer det hele med spejlæg og appelsiner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg grøntsagerne i en dyb pande i lidt olivenolie i et par minutter - pas på det ikke sprutter, når de rammer den varme olie. Tilsæt risene.

2. Skær kyllingen i mindre stykker og tilsæt dem på panden. Skræl ingefæren og riv den på den fine side af et rivejern. Lad ingefæren stege med sammen med lidt soya og timian.

3. Slå æggene ud på en anden pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Server de stegte ris med spejlæg, ristede sesamfrø og appelsiner i både - og måske lidt mere soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære appelsin i både. De kan også hjælpe med at dække bord.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre