Svinekoteletter med nye kartofler og melonsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye danske kartofler
  • 4 stkkoteletter
  • 75 gramgrøn pesto
  • 1 stkgaliamelon
  • 300 gramfærdig kålsalat
  • 150 gramfærdig olivensalat
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 dlskyr eller creme fraiche
  • 1 tskhvidløgspulver
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Grillede koteletter smager super godt og tager ikke lang tid at lave. Her har vi marineret dem i grøn pesto og serverer dem med nye kartofler og en nem kål- og melonsalat, hvor vi har brugt færdigsnittet kål og en færdig olivenblanding for at gøre det ekstra nemt - f.eks. på en mandag. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Hæld vandet fra og stil dem til side.

2. Krydr koteletterne med grøn pesto, salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på grillen eller en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre og gennemstegte.

3. Imens koteletterne steger, begynder du på salaten. Skær halvdelen af melonen i mundrette bidder uden skræl og skær resten i både til gnavergrønt. Bland melonstykkerne med kål- og olivenblandingen.

4. Hak eller klip skyllet purløg fint. Bland det sammen med skyr eller creme fraiche og hvidløgspulver. Smag til med salt og peber.

5. Server de saftige koteletter med kartofler, melonsalat og purløgsdressing.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære melonen i stykker. De kan også krydre koteletterne med salt og peber.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre