Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Tacoskaller er en ægte familiefavorit, og vi forstår det godt, for de smager simpelthen SÅ godt. Vi har serveret dem med krydret oksefyld, grøntsager, tacosauce og hvidløgsdressing. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen af kødet til i morgen, hvor det skal bruges til fyld i lækre fyldte peberfrugter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 800 gramhakket oksekød
- 300 gramgulerødder
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 dlvand
- salat efter eget valg
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 230 gramtacosauce
- tacoskaller
- 140 gramløse majs
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak løgene og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de har taget farve. Tilsæt kødet og steg videre under omrøring, indtil det er brunet godt af.2
Skræl og riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, tilsæt dem til kødblandingen sammen med karry, paprika og oregano og rør godt.3
Tilsæt vand og lad det simre i 5-10 minutter - gerne længere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.4
Skyl salat, tomater og agurk og skær det i mundrette bidder. Sæt det hele på bordet i små skåle.5
Bland creme fraiche eller skyr med presset hvidløg og smag til med salt og peber.6
Varm tacoskallerne efter anvisningen på pakken og server dem med oksefyld (husk at gemme halvdelen til fyldte peberfrugter), grøntsager, majs, tacosauce og creme fraiche. Velkomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i mindre stykker. De kan også blande hvidløgsdressingen.