Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
15 min
Vi har lavet en virkelig lækker tærte med rester fra gårsdagens bolognese, der nærmest smager lidt ligesom pizza. Mums! Vi serverer den med spidskålsalat med tomater, avocado og peberfrugter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 4 stkæg
- 1 tsksalt
- 500 gramrester fra bolognese
- 50 gramrevet ost
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 stkavocado
- 10 stkcherrytomater
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.2
Bland imens æg og salt sammen i en skål.3
Kom oksefyldet på den forbagte tærtebund, hæld æggemassen over og top til sidst med revet ost.4
Bag tærten med fyld i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk, gylden overflade.5
Skær imens spidskålet i tynde strimler. Skyl og skær peberfrugt, avocado og tomater i mindre stykker. Bland salaten med valgfri dressing.6
Servér tærten med spidskålssalaten. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater, avocado og peberfrugt. De kan også piske æggemassen sammen.