Tærte med bologneserester, feta og råkost - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er lynhurtigt at lave tærte, når fyldet er lavet på forhånd. Her har vi brugt resterne fra gårsdagens bolognese som fyld. Vi serverer pastaen med feta på toppen og råkost som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg, bolognese og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med smuldret feta på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter - til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.

3. Skyl spidskålet og skær det i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Skyl æblerne og skær dem i tern. Bland salaten med valgfri dressing.

4. Server tærten med salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande æg og kødsovs sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre