Tærte med rester fra kødsovs og salat som tilbehør - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en nem tærte, hvor vi har brugt resterne fra spaghetti-kødsovs som fyld og toppet med revet ost. Vi serverer tærten med en lækker gulerodssalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og hæld fyldet i den forbagte tærtebund. Drys revet ost over tærten. Bag tærten med fyld i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.

3. Rist pinjekerner på en tør pande og køl dem af på en tallerken. Skyl og skær peberfrugt og æbler i mindre stykker. Bland de revne gulerødder med æbler, peberfrugt og pinjekerner. Top med en valgfri dressing.

4. Servér tærten med gulerodssalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og peberfrugt i stykker. De kan også blande æg og kødsovs sammen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre