Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vi har twistet den danske klassiske udgave af en hotdog med et strejf af Asien - strejf de måske aldrig har hørt om i Asien, men de smager altså helt vildt godt alligevel. Glæd dig - og god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkrødløg
- 200 gramgulerødder
- 1 dllagereddike
- 1 dlsukker
- 2 cmfrisk ingefær
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- 0.5 stkagurk
- 0.5 bundtforårsløg
- 0.5 pottefriske koriander
- 100 grammayonnaise
- 100 gramsød chilisauce
- 3 spskristede løg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær skyllet spidskål og løg i tynde strimler. Skræl og riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Hæld eddike, sukker og revet ingefær i en gryde og kog det op.2
Tilsæt kål, løg og gulerødder, når sukkeret er opløst. Lad det koge i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber. Sæt kålblandingen på køl, indtil det er spisetid.3
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.4
Skyl og riv agurken på den grove side af rivejernet. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.5
Server hotdogsene med syltet kål, friske koriander, mayo, sød chilisauce, ristede løg og revet agurk og forårsløg på toppen. Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du allerbedst kan lide!6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage det syltede kål til og fordele toppingen i små skåle.