Tortillas med kyllinge- og quinoarester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno elsker vi retter til flere dage! Vores lækre quinoagryde kan blot varmes op igen og spises, som den er, dagen derpå. Eller, som her, fyldes i lune tortillas sammen med lidt ekstra grønt og gulerødder som tilbehør. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra quinoagryden i mikroovnen eller i en gryde. Hæld vandet fra majsene og skyl dem med koldt vand, hvis du bruger dåsemajs, eller optø majsene, hvis du bruger frosne majs. Skyl tomaterne og skær dem i grove tern. Skyl salaten og riv den i grove stykker.

2. Lun tortillaerne i ovnen, mikroovnen eller på en pande. Smør dem med lidt sød chilisauce, hvis du er til det - ellers kan du bruge ketchup, friskostdip eller anden dressing. Fyld majs, tomat, salat og quioarester i tortillaerne efter smag og rul dem sammen.

3. Skræl gulerødderne og skær dem i stave og server dem som gnavergrønt til tortillaerne sammen med lidt friskostdip til at dyppe i.

4. Velbekomme :o)

Tip

Der er ingen mængdeangivelse på quinoagryde og salat, da det selvfølgelig kommer an på, hvor meget I har guffet dagen før. Derfor kan du altid fylde ekstra grønt i tortillaerne eller skrælle et par ekstra gulerødder, hvis der er lavvande i quinoagryden :o) Husk i øvrigt at gemme en tortilla og lidt fyld til ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre