Tortillawraps med mexi-gryde, salat, grøntsager og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra mexi-gryde
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stksnackpeber
  • 2 stktomater
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 1 stkavocado
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 100 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mega lækker og nem aftensmad! Tortillas fyldt med resterne fra gårsdagens mexi-gryde, grøntsager og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra mexi-gryden i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mundrette bidder. Kom grøntsagerne i små skåle.

3. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

4. Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla med ris, mexi-blanding, tortillachips, grøntsager og dressing.

5. Så må der gabes og guffes - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at  skære peberfrugterne og agurkerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre