Tun på glas, kylling og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Tun på glas, kylling og snacks

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Vend lidt kogt pasta med en smule pesto og læg det på bunden af et pantentglas eller lignende. Fyld nu op med skrællede, revne gulerødder, tun og skyllet spinat. Husk en gaffel! Så kan ungerne selv blande deres egen salat, når det er spisetid.

2. Smør et stykke rugbrød med hummus og top med kyllingepålæg, skyllet tomat i skiver og evt. en smule grønt, hvis du har det på lager.

3. Skær melon og kiwi i tern og pak i en beholder med tætsluttende låg. Husk en lille ske. Skræl gulerødderne og skær i stave som gnavergrønt. Skær osten i stave og pak i madpakken sammen med lidt hummus som dip.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre