Tunmousse, kylling og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. LÌg to stykker groft sandwichbrød sammen med lidt skyllet salat og tunmousse i midten. Du kan evt. riste brødet, men pas pü ikke at give det for meget, sü det bliver for hürdt at tygge for knap sü trÌnede tÌnder.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat, kyllingepülÌg i skiver og lidt peberfrugt pü toppen. Pak et par skrÌllede gulerødder i stave, halveret kiwifrugt og en pizzamuffin eller to, til faldende blodsukker i løbet af dagen, i madpakken. Husk en ske til kiwien!

3. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at vÌre fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber sü mange pülÌgsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpülÌg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte für det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistÌnkes for at vÌre krÌftfremkaldende i for store mÌngder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre