Varmrøget laksesalat med pasta, pesto og miniflutes med humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 90 gramgrøn pesto
  • 1 stksquash
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkcitron
  • 75 gramfriske spinatblade*
  • 125 gramvarmrøget laks
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker varmrøget laksesalat med frisk spinat og lange tynde skiver af squash og gulerødder og masser af citronsaft og olivenolie. Serveret med pasta vendt i pesto og miniflutes med humus. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken, sigt vandet fra og vend skruerne sammen med pestoen.

3. Skyl squashen og halver den på midten. Skræl gulerødderne. Lav lange tynde strimler af squashen og gulerødderne med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Skyl spinatbladene og vend det hele sammen med saften fra citronen, olivenolie, salt, peber og plukket laks.

4. Bag flutesene i ovnen i ca. 10 min.

5. Server laksesalaten med pastaen vendt i pesto og miniflutes smurt med humus. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og vende pasta og pesto sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre