Vegetarburger med kål, syltede rødløg og chilimayo. Hertil gnavegrønt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stktomater
  • 1 stkagurk
  • 250 gramgulerødder
  • 4 stkplantebaserede hakkedrenge
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramsnittet hvidkål
  •  syltede rødløg
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarburger med kål, syltede rødløg og chilimayo. Hertil gnavegrønt.

I samarbejde med

En lækker burger - helt uden kød! Her har vi brugt Naturlí Hakkedrenge som erstatning for den normale hakkebøf og lagt burgeren sammen med hvidkål, agurk, tomat, syltede rødløg og chilimayonnaise. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stktomater
  • 1 stkagurk
  • 250 gramgulerødder
  • 4 stkplantebaserede hakkedrenge
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramsnittet hvidkål
  •  syltede rødløg
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl tomater og agurk og skær tomater og halvdelen af agurken i skiver. Skær den anden halvdel af agurken i stave. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

2. Varm en pande op med olivenolie. Tryk Hakkedrengene lidt flade og steg dem ved middelvarme til de har en gylden overflade på begge sider.

3. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

4. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne og skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Husets yndlings burgerdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre