Vegetarpizza med peberfrugt, løg og champignon

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • Pizza
  •  durummel
  • 500 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 200 gramchampignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkrødløg eller alm. løg
  • 2 kuglemozzarella
  • 1 spsktørret oregano
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 400 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarpizza med peberfrugt, løg og champignon

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Vegetarpizza er en super god måde at få vegetarretter i ungerne. Vi har lavet en version med rødløg, champignoner, peberfrugt - og selvfølgelig mozzarellaost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Pizza
  •  durummel
  • 500 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 200 gramchampignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkrødløg eller alm. løg
  • 2 kuglemozzarella
  • 1 spsktørret oregano
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 400 gramgulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på minimum 250 grader - gerne 275 grader - over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Hvis du har en pizzasten, skal du stille den på en grillerist i den kolde ovn, inden du tænder. Du kan også sagtens lave pizzaen på grillen, hvis du har en grill med låg. Så skal du bare stille en pizzasten på den kolde grillrist og lade den varme op sammen med grillen.

2. Drys durummel ud på et rent bord og rul to pizzabunde ud med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaen til ovnen med, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du smører den med tomatsauce og fordeler fyldet.

3. Fordel tomatsaucen på bundene. Skyl og skær champignonerne i mundrette bidder og skær peberfrugt og løg i tynde skiver.

4. Fordel fyldet på pizzaerne og riv til sidst mozzarellaen i små stykker og fordel dem på toppen.

5. Flyt pizzaerne til ovn eller grill med en pizzaspade eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter efter tur, til osten er gylden og skorpen sprød. Drys evt. med tørret oregano og lidt olivenolie til slut.

6. Skær de skrællede gulerødder og peberfrugter i stave til gnavergrønt. Velbekomme - og husk servietter, for pizza skal spise med fingrene!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignoner og peberfrugter i skiver. De kan også smøre pizzaen med tomatsauce og komme fyldet på.

Der er beregnet 2 pizzaer til 2 voksne og 2 børn. Er I mere sultne justerer du selvfølgelig bare mængden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre