Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her får du den nemme opskrift på hurtig aftensmad på dag to. Du skal blot opvarme resterne fra gårsdagens vikingegryde og lave en hurtig salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra vikingegryde
- 25 grampinjekerner
- 50 gramtørrede abrikoser
- 300 gramfærdig kålsalat
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber.2
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve. Lad dem køle af på en tallerken. Skær abrikoserne i mindre stykker. Bland pinjekerner sammen med kålsalat, abrikoser og valgfri dressing.3
Server den varme vikingegryde med kålsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til skære abrikoserne i skiver. De kan også dække bord.