Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det bliver super nemt og lækkert i dag! Vi har brugt resterne fra vores arabiske frikadeller som fyld i lækre tortillawraps sammen med hummus, salat og granatæbler - det smager næsten som shawarma. MUMS - god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra arabiske frikadeller
- 200 gramsalat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkgranatæble
- 8 stkfuldkornstortillas
- 150 gramhummus
- 100 grampurløgsdressing
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær frikadellerne i skiver og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.2
Skyl salat og agurk og skær begge dele i mindre stykker. Halver granatæblet og bank med en grydeske på skallen, mens du holder den over en skål, og pil kernerne ud. Har du købt rensede granatæblekerner, giver det vist sig selv!3
Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen. Stil dem på bordet sammen med hummus, purløgsdressing og de øvrige ingredienser anrettet på fade og i små skåle.4
Lad hele familien sammensætte deres yndlingswrap. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære agurken i mindre stykker. De kan også pille granatæblekerne ud af skallen, hvis du bruger hele granatæbler. Men husk nu et forklæde! Kernerne afgiver lige så meget farve, som de gjorde i går..!