Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Jubii, det bliver super nemt i dag! Vi bruger oksedellerne fra gårsdagens oksespyd som fyld i fuldkornstortilla sammen med salat, dressing og hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra oksedeller
- 0.5 stkagurk
- 3 stktomater
- 60 gramkrøllet salatmix
- fuldkornstortillas
- hummus
- rester fra dilddressing
Fremgangsmåde
1
Skær frikadellerne i skiver og opvarm dem enten på panden eller i mikroovnen.2
Skyl agurk og tomater og skær dem i mundrette stykker. Skyl salaten.3
Lun fuldkornstortillas på panden eller i ovnen.4
Server fuldkornstortillaerne med stegte oksedeller, salat, hummus og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære dellerne i skiver. De kan også skære agurk og tomat i mundrette stykker.