Saftig flæskestegssandwich - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Saftig flæskestegssandwich - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Flæskestegssandwich er en genial måde, at bruge resterne fra gårsdagens flæskesteg på. Vi serverer den i en burgerbolle med coleslaw, agurkesalat og syltet rødkål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Du kan enten servere dine sandwiches kolde eller lune. Hvis du vil opvarme stegen, skær resterne af den i skiver (uden sværene) og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Du kan også lune skiverne eller hele stegen i ovnen på 180 grader varmluft. Sværene serveres kolde, da de nemt bliver bløde ved genopvarmning.

2. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

3. Bland coleslaw sammen med den tilhørende dressing.

4. Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise. Top nu med coleslaw, flæskesteg, agurkesalat og syltet rødkål. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn blande coleslaw med dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre