Max 15 min.: Crispy fiskeburger med salat og hakkede perleløg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Crispy fiskeburger med salat og hakkede perleløg

I samarbejde med

Vi har lavet en super lækker fiskeburger, hvor vi vender fiskebøffen i rasp, så den bliver helt crispy. Vi serverer den med kål, perleløg og æbler som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Form bøffer af fiskefarsen og vend dem i rasp på begge sider. Steg dem på en pande i lidt olivenolie i ca. 10-12 minutter, til de er gennemstegte og gyldne.

3. Hak perleløgene fint og skær citronen i både. Skyl æblerne og skær dem i både til gnavegrønt.

4. Lun burgerbollerne i ovnen.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen fiskeburger med salat og æbler til. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke perleløg og skære æblerne i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre