Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lækker og hurtig tikka masala-gryde på dag to, hvor der blot skal tilføjes kartoffeltern og hakkede tomater. Vi serverer den med salat, naanbrød og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramkartofler
- rester fra masala-gryde
- 1 dåsehakkede tomater
- 75 grammandler
- 0.5 stkagurk
- 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 3 spskolivenolie
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- 0.5 spskakaciehonning
- 2 stknaanbrød
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Opvarm resterne fra tikka masala-gryden i en gryde og tilsæt kartoffelternene og hakkede tomater. Lad det simre, til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber.2
Rist mandlerne på en tør pande, til de har taget farve. Lad dem herefter køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl agurken, skrab kernerne ud og skær i mundrette stykker. Bland dem med den færdigsnittede kålsalat og de hakkede mandler.3
Lav en dressing med olie, presset hvidløg, saften fra en citron og honning. Smag til med salt og peber. Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister.4
Server den lækre tikka masala-gryde med salat, creme fraiche og naanbrød. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle agurk og skære den i mindre stykker.