Bøfsandwich - på jysk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno ELSKER vi bøfsandwich og er samtidig stolte af vores jyske aner. Derfor skal der selvfølgelig også bøfsandwich på menuen - serveret med sovs! Det lyder måske mærkeligt, hvis du aldrig har smagt det før men tro os, det smager helt forrygende. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Form kødet til flade og tynde hakkebøffer. Husk, at bøfferne trækker sig sammen og bliver en hel del tykkere, når de bliver stegt. Så du skal lave dem lidt større end bollerne, hvis de skal passe perfekt efter endt stegning!

2. Krydr bøfferne og steg dem på en pande i lidt olivenolie - eller på grillen, hvis solen skinner. Tag bøfferne af og dæk dem til, men lad endelig være med at gøre panden ren! Hæld nu balsamico og honning på panden og lad det koge lidt ind, til det har konsistens som sirup. Pas på, det går mega stærkt, hvis panden er varm.

3. Tilsæt herefter vand og oksebouillon og lad sovsen simre, til bouillonterningen er opløst. Tilsæt fløde (eller mælk for en lidt lettere sovs) og jævn med maizena rørt ud i en kop med vand, hvis du synes. Smag til med salt og peber og giv evt. sovsen et skud kulør, hvis den er for bleg.

4. Lun bollerne og stil dem på bordet sammen med skrællede gulerødder skåret i stave til gnavergrønt, bøffer, sovs og tilbehør og lad familien komponere deres helt egen favoritsandwich. Så er der serveret!

5. Velbekomme :o)

Tip

Har du tid, kan du også stege en flok bløde løg. De smager også VIRKELIG godt. Og så har vi selvfølgelig også opskriften på de perfekte boller til bøfsandwichen. Du får den lige her - eller ved at klikke på kokkehuen i ingredienslisten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre