Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det tager kun 15 min. at lave vores MEGA lækre fiskeburgere. Vi har brugt færdigpanerede torskebøffer (der bl.a. fås på frost i REMA 1000 og tzatziki) og fyldt burgeren med masser af grønt. Kan du ikke få torskeburgerbøffer, så brug panerede fiskefileter. Har du rødløg på lager, så brug dem - det ser mega pænt ud i burgeren. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stktorskeburgerbøffer
- 1 stkagurk
- 4 stktomater
- 1 stkløg
- 1 stkcitron
- 4 stkburgerboller
- 200 gramtzatziki
- salat efter eget valg
- ketchup
- remoulade
- agurkesalat
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristerne frem til burgerbollerne.2
Gennemsteg torskebøfferne på en pande i lidt olivenolie. Vend dem forsigtigt undervejs. Det tager ca. 10 minutter. Altså ikke at vende dem, men at gennemstege dem!3
Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver, både og strimler, som du nu synes, de skal være.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.5
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings fiskeburger. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker og tomater i skiver eller stave. De kan også dække bord.