Max 15 min.: Burger med torskebøffer, tzatziki og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stktorskeburgerbøffer
  • 1 stkagurk
  • 4 stktomater
  • 1 stkløg
  • 1 stkcitron
  • 4 stkburgerboller
  • 200 gramtzatziki
  •  salat efter eget valg
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det tager kun 15 min. at lave vores MEGA lækre fiskeburgere. Vi har brugt færdigpanerede torskebøffer (der bl.a. fås på frost i REMA 1000 og tzatziki) og fyldt burgeren med masser af grønt. Kan du ikke få torskeburgerbøffer, så brug panerede fiskefileter. Har du rødløg på lager, så brug dem - det ser mega pænt ud i burgeren. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristerne frem til burgerbollerne.

2. Gennemsteg torskebøfferne på en pande i lidt olivenolie. Vend dem forsigtigt undervejs. Det tager ca. 10 minutter. Altså ikke at vende dem, men at gennemstege dem!

3. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver, både og strimler, som du nu synes, de skal være.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings fiskeburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurker og tomater i skiver eller stave. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre