Calzone med kødsauce og spaghetti

Ingredienser

Retten kan fryses

(2 calzoner )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Calzone med kødsauce og spaghetti

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Denne opskrift er perfekt til at få brugt resterne fra spaghetti bolognese. Bare spørg ungerne! En hurtig og nem indbagt pizza - eller calzone - fyldt med ungernes yndlingsret. Kan det blive bedre? Ikke hvis du spørger vores unger! God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på minimum 250 grader - gerne 275 grader - over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Hvis du har en pizzasten, skal du stille den på bagepladen i den kolde ovn, inden du tænder.

2. Bland den kogte spaghetti med kødsaucen. Det behøver ikke være opvarmet. Drys durummel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til to pizzabunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter.

3. Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaerne til ovnen med, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du fylder den med spaghetti.

4. Fordel spaghettiblandingen på den ene halvdel af bundene. Hold den yderste centimeter fri, og fugt den med en finger dyppet i lidt vand. Fold nu den anden halvdel af dejen henover spaghettien og tryk samlingen godt sammen, så du har en fin ufo-lignende calzone.

5. Flyt de indbagte pizzaer til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med calzonerne, og læg dem på bagepladen. Bag calzonerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til de er smukt gyldne på toppen. Server dem med gulerødder og agurk skåret i stave som gnavergrønt og lidt lun tomatsauce på toppen.

6. Velbekomme - så er det pludselig sjovt at spise rester :o)

Tip

Har du ikke lige durummel på lager, bruger du bare almindeligt hvedemel.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre