Calzone med spanske kødboller

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Elsker du, ligesom os, en calzone med fyld? Så er der godt nyt: De er nemlig mega nemme at lave. Her har vi fyldt dem med resterne fra vores spanske kødboller med tomatsauce. Og du kan helt selv vælge, om du vil købe dejen færdig eller lave den selv. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på minimum 250 grader - gerne 275 grader - over/undervarme med en bageplade på nederste rille.

2. Mos kødbollerne groft med en gaffel og bland dem sammen med tomatsaucen og den kogte spaghetti. Hvis du bruger kold pasta, så kan du give den en kort tur i mikroovnen. Så er det lettere at blande det hele sammen. Drys durummel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til to pizzabunde med en kagerulle, så de er ca. 20-30 cm i diameter.

3. Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte calzonerne til ovnen med, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du fylder den med spaghetti.

4. Fordel pastablandingen på den ene halvdel af bundene. Hold den yderste centimeter fri, og fugt den med en finger dyppet i lidt vand. Fold nu den anden halvdel af dejen henover fyldet og tryk samlingen godt sammen, så du har en fin ufo-lignende calzone.

5. Flyt de indbagte pizzaer til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med calzonerne, og læg dem på bagepladen. Bag calzonerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til de er smukt gyldne på toppen. Server dem med gulerødder og bladselleri skåret i stave som gnavergrønt og cherrytomater og agurk trukket på spyd, hvis du har sådan nogle liggende. Og prøv så vores hurtige friskostdip som dyppelse, hvis du har tid. Du får opskriften ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. Velbekomme :o)

Tip

Har du ikke lige durummel på lager, bruger du bare almindeligt hvedemel. Husk at gemme en calzone - eller en halv - til ungernes madpakker, hvis der er lidt tilovers.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre