Fiskedeller med dild og salatost - den hurtige

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottedild
  • 150 gramsalatost i tern
  • 500 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  • 1 stkcitron
  • 50 gramvalnødder
  •  rugbrød
  •  dressing efter eget valg
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med dild og salatost - den hurtige

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Hos Mambeno elsker vi fiskedeller! Fordi de er fantastiske til at få fisk i ungerne. Her har vi lavet en lækker udgave med salatost og dild og serveret dellerne med råkost, rugbrød og dildcreme. Opskriften her er den hurtige udgave, hvor du køber fars og dressing færdigt. Men vi har selvfølgelig også opskriften på den hjemmegjorte udgave med hjemmerørte deller og dildcreme. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfiskefars
  • 1 pottedild
  • 150 gramsalatost i tern
  • 500 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  • 1 stkcitron
  • 50 gramvalnødder
  •  rugbrød
  •  dressing efter eget valg
  •  smør
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Rør fiskefarsen med halvdelen af den skyllede dild og 1/4 af salatosten. Stil farsen i køleskabet mens du fikser råkosten.

2. Skræl gulerødderne og skyl æblerne. Riv begge dele groft - enten på et rivejern eller i en foodprocessor. Husk dog at fjerne kernehusene, hvis du bruger foodprocessoren. Vend gulerødder og æbler sammen med lidt citronsaft og top med valnødder og resten af salatosten og dilden. Stil til side.

3. Steg nu dellerne i en blanding af smør og olivenolie til de er smukt gyldne og gennemstegte. Husk at vende dem forsigtigt undervejs og pas på ikke at give dem for høj varme.

4. Server dellerne med ristet rugbrød, råkost og lidt dressing som dip. Velbekomme!

Tip

Husk at gemme en fiskedelle eller to til ungernes madpakker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre