Fiskedeller med fritter og råkost. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med fritter og råkost. Hertil urtedressing.

I samarbejde med

Fiskedeller er et hit hos børn. Her har vi lavet en nem og lækker ret med færdige fiskefrikadeller, pommes frites, råkost af snittet rødbede, gulerødder og solsikkekerner. Serveret med en urtedressing af creme fraiche, dild, purløg, kapers og citronsaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen. Lun fiskedellerne i ovnen sammen med fritterne de sidste 10 minutter.

2. Skyl dild og purløg. Hak det fint sammen med kapers og vend det hele sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.

3. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Vend dem sammen med de revne rødbeder, solsikkekerner, lidt olivenolie, salt og peber.

4. Server de lune fiskedeller med fritterne, råkosten og urtedressingen som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre