Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Fiskedeller er et hit hos børn. Her har vi lavet en nem og lækker ret med færdige fiskefrikadeller, pommes frites, råkost af snittet rødbede, gulerødder og solsikkekerner. Serveret med en urtedressing af creme fraiche, dild, purløg, kapers og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 grampommes frites med BBQ
- 640 gramfiskefrikadeller
- 1 pottedild
- 1 pottepurløg
- 1 spskkapers
- 2,5 dlcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- 200 gramgulerødder
- 200 gramrevne rødbeder
- 40 gramsolsikkekerner
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen. Lun fiskedellerne i ovnen sammen med fritterne de sidste 10 minutter.2
Skyl dild og purløg. Hak det fint sammen med kapers og vend det hele sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.3
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Vend dem sammen med de revne rødbeder, solsikkekerner, lidt olivenolie, salt og peber.4
Server de lune fiskedeller med fritterne, råkosten og urtedressingen som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og skrælle gulerødderne.