Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi rørt en færdig fiskefars med friskhakket dild og serveret dem med ristet rugbrød, hjemmerørt remoulade og en lækker rødbedesalat med pærer, mandler og honningdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
Fremgangsmåde
1
Skyl dilden, hak den fint og rør den sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.2
Skyl pærene og skær dem i både eller tern. Vend pærene sammen med salaten og de revne rødbeder.3
Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål og vend den i salaten. Hak mandlerne groft og drys dem henover salaten.4
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en lækker remoulade.5
Rist rugbrødet på en brødrister.6
Server lune fiskedeller med ristet rugbrød og remoulade på toppen og rødbedesalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen i en skål.