Flæskestegssandwich - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Flæskestegssandwich - dag to

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Flæskestegssandwich smager helt forrygende og er en rigtig god måde at få brugt resterne fra flæskestegen på. Fyld dem med det, du allerbedst kan lide. F.eks. rødkål, agurkesalat og masser af salat. Prøv vores lækre opskrifter på både burgerboller, rødkål og agurkesalat ved at klikke på de små kokkehuer i ingredienslisten. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm stegen , hvis du vil have lune flæskestegssandwich. Du kan også sagtens servere dem kolde. Steg enten flæskestegen skåret i skiver i lidt olivenolie på en pande, eller varm den hel eller i skiver i ovnen. Skær sværen fra inden og server den kold, da den nemt bliver blød af at blive genopvarmet.

2. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister. Flæk dem og smør dem med mayonnaise. Top nu med salat, flæskesteg, rødkål og agurkesalat - eller hvad du nu elsker allermest i din sandwich. 1-2-3, gaaaaab alt hvad du kan!

3. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre