Frikadelleburgere med rødkål, mayo og stegte kartofler - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadelleburgere med rødkål, mayo og stegte kartofler - dag to

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Lækre frikadelleburgere med resterne fra gårsdagens deller, kartofler, rødkål og brun sauce, som serveres med stegte kartofler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem i olie på en pande til de får en sprød skorpe. Krydr med salt og peber.

2. Du kan enten servere dine burgere kolde eller lune. Hvis du ønsker dem varme, så lun frikadellerne i mikroovnen eller på en pande med olie. Skær dellerne i skiver eller brug dem hele.

3. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister og varm rødkålen op i en gryde.

4. Skyl hjertesalaten og del i blade. Skyl agurken og skær den i skiver. Skræl løget og skær det i ringe.

5. Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise og sennep. Top nu med salat, agurk, løg, frikadeller og syltet rødkål. Server med stegte kartofler og ketchup.

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk i skiver og dele salaten i blade.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.