Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Lækre frikadelleburgere med resterne fra gårsdagens deller, kartofler, rødkål og brun sauce, som serveres med stegte kartofler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler
- rester fra frikadeller
- 4 stkburgerboller
- 300 gramsyltet rødkål
- 1 stkhjertesalat
- 0.5 stkagurk
- 1 stkløg
- rester fra brun sauce
- olivenolie
- ketchup
- mayonnaise
- dijonsennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem i olie på en pande til de får en sprød skorpe. Krydr med salt og peber.
2 Du kan enten servere dine burgere kolde eller lune. Hvis du ønsker dem varme, så lun frikadellerne i mikroovnen eller på en pande med olie. Skær dellerne i skiver eller brug dem hele.
3 Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister og varm rødkålen op i en gryde.
4 Skyl hjertesalaten og del i blade. Skyl agurken og skær den i skiver. Skræl løget og skær det i ringe.
5 Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise og sennep. Top nu med salat, agurk, løg, frikadeller og syltet rødkål. Server med stegte kartofler og ketchup.
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk i skiver og dele salaten i blade.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



