Friske forårsruller med kylling og thaisauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Friske forårsruller med kylling og thaisauce

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Rispapir kan efterhånden fås i de fleste supermarkeder - og er super lækkert til friske forårsruller. Vi har brugt kyllingerester fra cordon bleu som fyld, men har du ikke lige kød tilovers, kan du stege en kyllingefilet eller to - eller helt undlade kød. Husk blot at justere indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Rist sesamfrøene let på en tør pande og stil dem til side.

2. Bland vand, soya, fiskesauce og sukker sammen i en skål, til sukkeret er opløst. Tilsæt limesaft og smag til. Soya og fiskesauce smager meget forskelligt, alt efter mærke og styrke. Juster derfor evt. smagen med lidt ekstra vand, fiskesauce, soya, sukker eller limesaft, så dippen smager, som du synes, den skal. Bland lidt sesamfrø i dippen.

3. Hvis du har lyst, kan du også koge ingredienserne op i en lille gryde og jævne med en smule majsstivelse rørt ud i vand. Men den "klassiske" udgave serveres kold. Men hey! Traditioner er jo til for at blive brudt, så du gør lige det, du har lyst til!

4. Vask agurken og peberfrugten, skræl gulerødderne og skær det hele i tændstiktynde stave. Skyl salaten og skær den i strimler. Skær også den stegte kylling i tynde strimler. Hvis du synes, og har lyst til lunt fyld, kan du give kyllingen en tur på panden, men rullerne er også lækre kolde.

5. Stil det hele på bordet sammen med et fad fyldt med en blanding af kogende og koldt vand, så det er lillefingerlunt. Læg et stykke rispapir i blød i vandet et par sekunder. Når det er blødt, tages det op. Læg det fyld, du bedst kan lide, på midten og rul sammen. Server med thaidip og lidt sød chilisauce til at dyppe i - og evt. lidt af grøntsagerne blandet til en hurtig salat samt peanuts på toppen.

6. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre