Grillede kyllingesandwich med grønt

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her kyllingesandwich er virkelig nemme - og mega lækre! Brug resterne fra gårsdagens kylling, hvad enten det er lår, fileter eller en helstegt pipfugl. Eller steg en kyllingefilet til lejligheden. Vi har fyldt sandwichene med karrymayo, salat, tomat og avocado - men du kan bruge lige det, du har lyst til. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på højeste grillblus. Riv kyllingekødet i strimler og læg det i små bunker på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav det antal bunker, som du vil lave sandwich. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel over kyllingen.

2. Vask tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Del avocadoen, fjern stenen og tag avocadokødet ud med en spiseske og skær det i skiver. Hak løget og smør hver skive brød med karrymayo.

3. Gratiner nu kyllingen i ovnen, til osten er gylden. Det tager ca. 2 - 5 minutter, men pas på - pludselig går det mega stærkt. Altså på ninjamåden! Så hold godt øje, så osten ikke bliver sort.

4. Byg nu en sandwich med salat, tomat, avocado, gratineret kylling og evt. lidt løg eller rødløg på toppen - til de voksne og overmodige unger! Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

5. Læg låg på og gab alt, hvad I kan. Velbekomme :o)

Tip

Du kan smøre brødene med lige det, du har lyst til. F.eks. friskost, almindelig mayo, ketchup eller, som vi har gjort, med karrymayo. Den kan du købe færdig eller lave selv. Den er lynhurtig at røre sammen, og vil du have opskriften, klikker du blot på den lille kokkehue i ingredienslisten. Så kan du tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. Vi har i øvrigt beregnet en sandwich pr. person. Er I mere sultne, så husk at justere ingredienserne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre