Hamburgerryg, torskerogn og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Mos lidt avocado med en gaffel og smør det pü et stykke rugbrød. Top med hamburgerryg og lidt vasket tomat i skiver. Slut evt. af med lidt grønt pü toppen, hvis du har det pü lager.

2. Smør endnu et stykke rugbrød med friskost. Top med torskerogn, som du evt. kan riste pü en pande i lidt olivenolie. Sü bliver den knap sü fedtet og für en rigtig god smag. Top med lidt mayo og evt. lidt grønt, hvis du har det pü lager. Pak evt. mayonnaisen i en bøtte med tÌtsluttende lüg - sü kan ungerne selv smøre det pü, nür frokosten kalder. Husk en lille ske.

3. Pak lidt vasket peberfrugt, sküret i stave, i madpakken sammen med aioli som dip. Slut af med lidt skyllede kirsebÌr og vores lÌkre og hurtige nøddemix.

4. Velbekomme :o)

Tips

Hos Mambeno forsøger vi ikke at vÌre fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber sü mange pülÌgsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpülÌg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte für det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistÌnkes for at vÌre krÌftfremkaldende i for store mÌngder.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre