Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Vores unger ELSKER minipizzaer - og så er de super hurtige og nemme at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med mascarpone, tomater, kyllingetern, revet mozzarella, rucola og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 10 stkcherrytomater
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 250 grammascarpone
- 150 gramkylling i tern
- 150 gramrevet mozzarella 13%
- 300 gramgulerødder
- 75 gramrucola
- 130 gramgrøn pesto
- 200 gramhummus
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel mascarpone, tomatskiver, kylling i tern og revet mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca 10-15 min. til osten er blevet gylden.4
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.5
Server de sprøde pita-pizzaer med rucola og pesto på toppen og gulerodsstave og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe deres egne pita-pizzaer.