Hvid pita-pizza med kylling, tomater, rucola og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkcherrytomater
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 250 grammascarpone
  • 150 gramkylling i tern
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 300 gramgulerødder*
  • 75 gramrucola
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhumus
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vores unger ELSKER minipizzaer - og så er de super hurtige og nemme at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med mascarpone, tomater, kyllingetern, revet mozzarella, rucola og pesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel mascarpone, tomatskiver, kylling i tern og revet mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca 10-15 min. til osten er blevet gylden.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

5. Server de sprøde pita-pizzaer med rucola og pesto på toppen og gulerodsstave og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe deres egne pita-pizzaer.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre