Hvid pita-pizza med kylling, tomater, rucola og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkcherrytomater
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 250 grammascarpone
  • 150 gramkylling i tern
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 300 gramgulerødder
  • 75 gramrucola
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhumus
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hvid pita-pizza med kylling, tomater, rucola og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vores unger ELSKER minipizzaer - og så er de super hurtige og nemme at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med mascarpone, tomater, kyllingetern, revet mozzarella, rucola og pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 10 stkcherrytomater
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 250 grammascarpone
  • 150 gramkylling i tern
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 300 gramgulerødder
  • 75 gramrucola
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhumus
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel mascarpone, tomatskiver, kylling i tern og revet mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca 10-15 min. til osten er blevet gylden.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

5. Server de sprøde pita-pizzaer med rucola og pesto på toppen og gulerodsstave og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe deres egne pita-pizzaer.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre